Lamentem la falta d’empatia de l’alcalde cap a les persones que han patit la brutalitat policial per defensar pacíficament la Llibertat d’Expressió, entre les que es troba el nostre diputat Carles Esteve.

Compromís per Silla exigeix que l’Alcalde Vicente Zaragoza (PSOE) demane disculpes a les persones agredides per manifestar-se pacíficament per la llibertat d’expressió. I és que anit en el col·lectiu de Silla van sentir vergonya en veure com l’Alcalde de Silla sense cap mena de filtre justificava l’agressió policial cap al Diputat Carles Esteve i altres persones que van assistir a la manifestació.

Així mateix lamentem la falta d’empatia de l’alcalde cap a les persones que han patit la brutalitat policial, entre les que es troba el nostre diputat Carles Esteve. Des de Compromís per Silla comdemnem les agressions policials i donem tot el suport a la gent de Silla i d’altres llocs que van acudir a la manifestació.

“Al col·lectiu de Compromís per Silla ens preocupa que l’alcalde de Silla no sàpiga representar a tot el poble i posar-se al seu costat”, ha destacat Raquel Sánchez, portaveu i regidora de Compromís per Silla, que afig: “sembla que que a l’Alcalde de Silla li moleste més que un raper denuncie amb la seua música la corrupció de la monarquia que una neonazi fent apologia de l’holocaust”.

“Vicente Zaragozá és açò? És vosté un polític capaç de justificar l’agressió policial a través d’un comentari tan buït d’arguments i principis democràtics com una era sense arròs?”, ha qüestionat Raquel Sánchez, portaveu de Compromís qui li demana que rectifique i demane disculpes.

A twitter moltes persones van fer una resposta contundent a Vicent Zaragozá i en molts d’ells se li deia a l’alcalde que els seus comentaris són més propis de feixistes que d’un militant en un partit com el socialista i d’esquerres. https://twitter.com/Vicezara/status/1362492438082895879?s=08