Silla es projecta cap al futur, des dels centres cívics

M’agrada revisar allò que dic i escric, pot ser siga perquè vinc del periodisme i conec el pes i la transcendència de les paraules. Un dels projectes concrets anunciats en la campanya electoral de 2015, va ser acabar els centres cívics o casals abandonats. I, així, ho estem fent.

Molt prompte anunciarem a les xarxes el començament de les obres al casal del Parc de l’Alteró que acollirà l’Espai Jove, un centre que, com vam decidir 1338 persones a la consulta popular de 2016, estarà destinat a la gent més jove i des d’on farem créixer la programació d’activitats lúdiques, de lleure, de cultura i d’educació no formal a l’Alteró, barri habitat per moltíssima població infantil i jove que podran disposar d’un nou servei de temps lliure, adaptat a la demanda i impulsat per la Regidoria d’Infància i Joventut i per l’equip professional de la Nau Jove.

Tot seguit tocarà el torn al deteriorat Casal del Parc de l’Estació que la nostra proposta ha estat sempre enderrocar-lo però arran de la consulta a la ciutadania, per dues vegades, la resposta ha esta la mateixa: centrar-se en la població més jove (1256 vots.). Al 2018 licitarem les obres d’aquest nou Espai d’Infància al parc de l’Estació.

I el darrer que ens queda, el centre cívic de l’Avinguda Alacant, ja està en fase final d’obres i, la pròxima tardor, inaugurarem la nova Biblioteca Municipal.

De totes aquestes decisions populars i treballs encomanats a les Regidories de Projectes Estratègics i d’Infància, Adolescència i Joventut –totes elles portades i gestionades per les regidories de Compromís per Silla-, valore que molta gent pensa com nosaltres i vol un poble que es projecte cap al futur (silla.compromis.net/2015/02/03/raquel-sanchez-grande-candidata-a-lalcaldia-de-silla/), des de l’educació i la cultura, de les polítiques d’infància i joventut. I es que a Compromís, volem un poble viu on la gent més jove participe de manera activa i no haja d’anar als centres comercials o altres localitats a gaudir de l’oferta d’oci. Al nostre poble els seus barris han de ser espais vius on arrelar-se i créixer.

Això vam dir a les eleccions municipals 2015 i això estem fent. Treballant molt i molt, sempre posant per davant el consens i el diàleg amb els companys i companyes de l’Acord per Silla, amb el que fa dos anys va “Començar una nova era política per a Silla; un moment d’una política de poble i no de partit, que faça bandera del diàleg, la pluralitat i la visió a curt, a mig i a llarg termini. El canvi requereix grans acords socials i polítics i treballar colze a colze entre totes i tots”. Açò també està escrit.

Raquel Sànchez, Portaveu Compromís per Silla

Foto: Pedro J. Picazo.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *