Cap veí o veïna qüestiona que la desinfecció de la via pública és més que necessària en el temps de pandèmia que estem vivim. Però, tal com ens han comentat diferents veïnes del casc antic, s’ha de buscar un sistema que no perjudique façanes, portes i ventanals. En la mateixa conversa veïnal sorgeix la preocupació pels arbres i la jardineria dels carrers que tant ens agraden a totes i tots i que poden veure’s afectats pels productes desinfectants.

Tot i que el col·lectiu Compromís de Silla considera que la desinfecció i neteja mai està de més, la regidora de Compromís Raquel Sánchez ha demanat al equip de govern que s’estudie un sistema alternatiu per redirigir cap a terra l’aspersió del producte i evitar d’aquesta manera danys en les façanes, portes i finestres i en els arbres i jardineria de la via pública.

El més important per a Raquel Sánchez és contindre el COVID-19 perquè en esta segona onada està tenint una major incidència en el nostre poble i això li preocupa molt: “Hi ha que fer cas dels que saben, dels experts sanitàris, i complir les normes; ara toca t col·laborar al màxim.”

La segona onada està tenint més incidència a Silla. Ara necessitem molta prudència i molta, molta, paciència. De segur, que amb l’esforç de totes i tots posarem fre als contagis per tornar a disfrutar, sense les restriccions actuals, de la companyia de les persones que més s’estimem: amistats i familiars.

Raquel Sánchez Grande