La Comissió de Seguiment: Per a què serveix i per què la volem?

Els ciutadans i ciutadanes que heu triat llegir regularment aquesta eina de comunicació de Compromís ja conegueu el nostre interès per compartir amb tots vosaltres les nostres opinions, per transmetre-vos les decisions que pren el col·lectiu i informar-vos sobre les activitats que realitzem.

Som, de llarg, el partit local amb major contacte amb la ciutadania, potser gràcies al nostre costum d’expressar públicament el que pensem i desitgem per al poble. El nostre objectiu és millorar Silla i afavorir el benestar del veïnat. Aquesta és la tasca que hem encomanat als nostres regidors, però eixa és una responsabilitat compartida. El nostre col·lectiu sovint es reuneix en assemblea i reflexiona al voltant de la realitat del nostre poble per tal d’oferir respostes a les exigències que planteja la població.

En aquesta ocasió volem transmetre-vos que Compromís ha iniciat els contactes amb la resta de partits polítics que signaren l’Acord per Silla perquè ha arribat el moment de reunir-nos en una Comissió de Seguiment del Pacte. Aquesta comissió, formada per representants de cada partit, ha de vigilar la dinàmica política del govern municipal. És evident que cada partit coneix de primera mà la tasca gestora que desenvolupen els seus regidors, però els diferents col·lectius (PSOE, Compromís, EU i Silla en Democràcia) tenim l’obligació de fer un seguiment de l’Acord per tal d’assegurar la seua estabilitat.

Els regidors han de respondre davant els col·lectius que signàrem l’Acord, i les assemblees han de poder justificar aquest pacte de govern, perquè s’han de complir les propostes que presentàrem als respectius programes electorals.

Així les coses, la Comissió de Seguiment és una eina de control democràtic que permetrà transmetre a la ciutadania un missatge objectiu sobre el moment que travessa l’Acord per Silla, al llarg de la legislatura.

El document que van signar les quatre forces d’esquerra a Silla ja contemplava aquest comite de control, que atorga protagonisme a les bases i sotmet els regidors a la mirada crítica dels seus companys de partit, i de la resta de partits que acordaren formar govern. La Comissió de Seguiment té eixa funció fiscalitzadora i es convertirà en garant del correcte funcionament del procés que s’encetà abans de l’estiu per tal de millorar el nostre poble. A més, la comissió serà una nova eina que afavorirà la transparència en les decisions del govern municipal.

Us arribarà informació de les trobades de la Comissió a través d’aquest canal: compteu amb el nostre compromís.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *