Dones de Silla acudiran a la Marxa Estatal del 7N

Dones de totes les comunitats autònomes, i de diferents organitzacions, han organitzat per al 7 de novembre una mobilització estatal que pose de manifest la indignació davant els continus assassinats de dones a mans de les seues parelles (o exparelles). Des de finals de desembre la idea d’una marxa a Madrid s’ha vingut parlant via WhatsApp, en grups en Facebook o llistes d’e-correu, ampliant-se el nombre d’adhesions d’organitzacions de dones, i dones a títol individual, a partir d’una iniciativa de la Coordinadora Feminista de València.

En aquesta mobilització a més de visibilitzar la repulsa a la violència de gènere, es proposa exigir compromisos seriosos i definitius de les forces polítiques, que tinguen caràcter d’un Pacte d’Estat que reculla i assegure els mínims que tots els partits i governs han d’incloure en la seua agenda política, i que les polítiques i partides pressupostàries no baixen mentre hi haja una víctima sense protecció o atenció i fins que no s’haja reparat a totes les víctimes. Un pacte, en definitiva, de les forces polítiques per eradicar la violència que pateixen les dones al nostre país i que arriba indiscriminadament a qualsevol membre de l’entorn familiar (fills, filles …). En paraules de les convocants: “… el terrorisme masclista és una qüestió d’estat, i per combatre-ho cal realitzar un pacte d’estat …”.

Des de Silla, dones de l’assemblea de Compromís, s’han organitzat per a participar en aquesta marxa del 7N formant part del grup que ha constituït la Coordinadora Feminista de València. En concret hi assistiran Raquel, Tere, Isaura, Sonia, Cefe i Paloma.

http://marcha7nmadrid.org/ca/

marxa


Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *