Compromís, en la seua acció de govern i dins de les seues responsabilitats, ha apostat clarament per la millora de les infraestructures públiques de l’Alteró-Reis Catòlics. La més important i que està cridada a canviar tant la fisonomia com l’activitat social del barri ha sigut l’Edifici Multifuncional Carmen Valero. Les millores al barri estan incidint positivament en la qualitat de vida de totes les persones que hi viuen i hui és un referent cultural de la ciutadania de Silla. Han estat prop d’1,5 milions d’euros pagats per la Generalitat Valenciana.

Evacuar les aigües de pluja ha estat objectiu del govern amb Compromís. La Plaça Espanya i carrers adjacents han superat el risc d’inundació que provocava el patiment del veïnat. Compromís sempre ha tingut entre les prioritats actuar sobre la xarxa de pluvials. Ho hem fet possible amb una inversió de 14,8 milions d’euros sufragada per la Generalitat Valenciana, amb actuacions a la ciutat i al Parc Natural, totes elles respectuoses amb el medi.

L’Espai Jove, un projecte de Compromís adreçat a la infància, adolescència i joventut de Silla. 150.000 € pagats per la Diputació de València.

Els Xecs de Material Escolar amb un doble objectiu: ajudar a les famílies amb les despeses d’inici de curs i afavorir el comerç local. El programa Xarxa Llibres de reutilització de llibres i, per tant, l’estalvi per a les famílies. En el Col·legi Reis Catòlics hem arreglat les goteres, reparat la coberta d’entrada i de l’interior per un total de 14.400 € amb recursos propis de la Regidoria.

Hem plantat centenars d’arbres per tota la població, com els voltants del Centre Carmen Valero, amb una inversió prop de 20.000 € en jardineria. Al parc de l’Alteró -Reis Catòlics s’han instal·lat nous jocs per als més menuts per un valor de 50.000 €, tot sufragat per la Diputació de València.

Hem pintat un dels bancs a la plaça de la Dansa dels Porrots amb l’arc de sant Martí amb motiu del Dia Internacional Contra la LGTBI fòbia. Han estat 60,40 € pagats amb recursos pròpis de la Regidoria de Joventut.

 

Accessibilitat i eliminació de les barreres arquitectòniques per garantir la mobilitat i els desplaçaments de les persones en cada plaça, carrer o edifici que hem actuat.

Les actuacions de Compromís al barri de l’Alteró-Reis Catòlics han inclòs la remodelació integral de la façana de l’Avinguda d’Alacant, una zona del barri on feia 40 anys que no s’actuava i que es trobava plenament degradada. Amb aquesta actuació s’ha aconseguit millorar la seguretat dels vianants, regular un trànsit que era caòtic, i millorar l’aspecte general d’una de les artèries principals del poble. Han estat 120.000 € pagats per la Diputació de València.