A Compromís per Silla vam tindre clar que volíem governar per poder prendre decisions i il·lusionar a la ciutadania. Formar part del govern ens ha permés millorar el nostre poble, barri per barri. A l’Alteró-Reis Catòlics hem treballat de valent. Hem acabat obres com l’Espai Jove o el Centre Cultural Carmen Valero, i estem dotant-les de contingut: cinema d’estrena, teatre, música, tallers per als més menuts i per a les seues famílies, per als més joves…, nous serveis projectats des de l’Alteró-Reis Catòlics que miren cap al poble amb una mirada plena de vitalitat, alegria i activitats adreçades a tota la ciutadania de Silla. Estem molt satisfets i satisfetes d’haver sigut part activa del canvi. Però, tenim clar que encara ens queda molt per fer pel nostre poble. Estem plens d’entusiasme i vitalitat per continuar fent el canvi que vam iniciar l’any 2015. Durant els pròxims anys finalitzarem la urbanització de l’Alteró-Reis Catòlics, amb tot el que comporta: més serveis, més veïnes i veïns, nous reptes i la mirada cap al Parc Natural de l’Albufera. Perquè tenim clar què el CANVI continua amb nosaltres.