A Silla tenim un 25,5% de desocupació (març 2015), del qual un 27,5% és atur femení i un 23,5% es masculí.

“Treballem més hores, cobrem menys i som més pobres”. Este és un comentari massa habitual entre moltes persones que pateixen un clar retrocés en drets laborals. És el preu que estem pagant per la crisi econòmica, les nefastes reformes laborals, les polítiques econòmiques i socials, i molts altres factors. També estan les emocions com la por a quedar-nos sense treball en una societat hipotecada amb els bancs amb altes taxes d’atur. De fet, a Silla tenim un 25,5% de desocupació (març 2015), del qual un 27,5% es atur femení i un 23,5% és masculí.

Hui, Primer de Maig i demà també, reivindiquem els nostres drets laborals i, amb valentia, hem de trencar el silenci, la solitud i la por, davant la precarietat i l’atur perquè no podem seguir caminant enrere, com els carrancs, en drets laborals. Tenim que donar suport i solucions a les persones que es troben en situacions de precarietat o en l’atur per garantir el dret a un treball digne i una vida digna . Com ha manifestat la candidata per Compromís a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, “hem de crear una Xarxa de Lluita contra la Precarietat davant l’augment de contractes il·legals i falsos autònoms perquè la gent no menja amb números sinó amb sous dignes”.

En Compromís tenim projecte econòmic per al País Valencià. La nostra política econòmica es basarà en ajudar a les empreses, especialment PIMES i autònoms a cooperar i innovar per a que puguen generar llocs de treball de qualitat i en impulsar una reindustrialització sostenible de l’economia valenciana. També volem desenvolupar sectors com el cultural o el de l’atenció a persones amb dependència que poden tindre una gran importància en creació de llocs de treball. També posarem en marxa un Pla d’Igualtat Retributiva entre homes i dones per a que a igual treball, igual salari.

comptemambtu