Compromís per Silla va votar a favor de crear una comissió d’investigació per depurar responsabilitats sobre la contractació irregular de les aigües potables.

Per rigor, transparencia i perquè es depuren responsabilitats”. Estes son les raons per les que Compromís per Silla ha votat a favor de crear una comissió d’investigació, conformada pels tècnics municipals i un membre de cada grup polític, per tractar d’esclarir perquè es realitzà el contracte de les aigües de manera irregular i amb una motivació que el TSJ ha tombat via una sentencia judicial executoria que obliga a l’Ajuntament a liquidar l’actual empresa i a tornar a adjudicar les aigües a l’empresa que va obtindre la major puntuació a la Mesa de Contractació en 2010.

Treballarem perquè s’esclarisquen tots els dubtes sobre l’adjudicació de les aigües potables en 2005”, va informar, Josep Melero, regidor de Compromís per Silla, que va afegir que “que si hi ha persones que fent ús del càrrec han pres decisions que contravenen el dret i per la qual cosa el jutge ha dictat sentencia, hauran d’assumir les repercusions del seu vot en el ple”. Cal recordar que esgrimint unes motivacions diferents a les contemplades al ple d’adjudicació d’aigües, el PSPV (Baixauli), EU (Teresa Badenes) i UV van votar a favor d’ajudicar les aigües potables a l’empresa que havia quedat en segon lloc en la Mesa de Contractació. Recentement el TSJ ha dictat sentencia contra l’adjudicació realitzada en 2005, després de 10 anys de litigi en presentar demanda l’empresa més puntuada pels tècnics municipals –Mesa de Contractació-