Què aportes amb la teua candidatura?

En tot grup de treball, tots els membres aporten, no sols idees i punts de vista, sinó també ganes renovades de treballar que animen a la resta dels membres a activar-se i a seguir buscant els objectius del grup. Pense que, a més, puc aportar una actitud positiva i moltes ganes de treballar. I el punt de vista de molts joves valencians que com jo lluiten per donar fi a les injustícies i recobrar els ànims perduts per a defendre els nostres drets, cada vegada més degradats pels polítics actuals. Necessitem una espenta per tornar a mirar amb il·lusió el futur.

Quines coses t’agraden i quines creus que es poden millorar del nostre poble?

Durant molts anys he sentit històries de quan Silla tenia més ambient sociocultural amb cinemes, centres recreatius, pubs i moltes altres coses que a l’estar tan prop de la capital, han quedat substituïdes o reduïdes. Pense que hauríem de cuidar de tot allò que pot dur al poble joventut. Recorde quan era xicotet i anava al cinema, que estava al costat de ma casa, amb més xiquets per a vore una pel·lícula i mai hi havia hagut problemes!!! Tot això s´ha perdut al nostre poble i pense que és una llàstima. Cal fomentar més les activitats per als jóvens. Per altra banda, entre altres coses, l’Ajuntament de Silla hauria de col·locar un accés per a minusvàlids a l’estació de tren a Silla, ja que molta gent té problemes per passar d’un costat a altre de la via.. Moltes vegades, quan he agafat el tren he hagu d’ajudar a mares o pares a baixar els carrets dels seus fills o ajudar a gent major a pujar o baixar escales. M’encanta ajudar la gent.

Com vas entrar a formar part de Coalició Compromís?

La primera vegada que vaig entrar a la seu de Compromís va ser perquè després de moltes decepcions polítiques per part dels actuals governs i dels casos de corrupció que hi estaven eixint per totes bandes vaig començar a buscar una ideologia i un partit polític a qui votar en les pròximes eleccions. Però, a més d’un partit a qui votar, en Compromís vaig trobar un grup de gent, molts dels quals ja coneixia, com per exemple el director de l’institut on havia estudiat, la mare d’un jove amic meu i molta més gent amb estudis i coneixements de l’estat de la política actual. Em va impressionar tant la imatge que descobria d’un partit com Compromís, sense casos de corrupció, amb gent del poble i que defensava els ideals que jo tant estime, que vaig decidir participar en les assemblees publiques i a poc a poc vaig arribar al dia d’avui, orgullós d’estar a la llista de Compromís per Silla.

Quin model de poble hem de construir entre totes i tots, si pensem en clau de futur?

El nostre poble ha de tornar a ser un poble jove i en moviment. La joventut és el futur. I la gent jove necessita poder passar els moments d’oci on viu. Silla ha de ser un poble que done suport a qualsevol activitat cultural que puga dur alegria i futur als nostres carrers. I per altra banda, ser un poble en moviment, perquè quan un poble es queda immòbil deixa d’existir i sols es converteix en un conjunt de cases,. La gent ha d’eixir al carrer també per a reivindicar què vol i per a poder canviar tot allò que pot ser millor i encara té solució.