Compromís per Silla es reuneix esta vesprada amb PSPV-PSOE, EU i Silla en Democràcia en l’Ajuntament, per definir el Programa Comú “Pacte per Silla”; un document que recollirà les principals línies de treball de la coalició de govern local i les accions a desenvolupar entre 2015-2019.

El document concretarà els eixos esbossats en l’acord d’investidura. Persegueix la millora de Silla i de la qualitat de vida de les persones que l’habiten i, per això, es centra en sis eixos sobre els quals es desenvoluparà un programa marc conjunt: pla d’emergència social i lluita contra la pobresa i la desigualtat; remunicipalització dels serveis; transparència i participació ciutadana; dinamització i promoció social, econòmica, cívica i cultural; preservació i recuperació del patrimoni cultural i mediambiental i desenvolupament sostenible de Silla.

En la reunió també s’acordaran les regidories i àrees de treball triades pels regidors del govern, les tinències d’alcaldia, la junta de Govern i les dedicacions de l’equip de govern.

Tota la informació es traslladarà a l’assemblea oberta de Compromís que tindrà lloc a la seu del carrer Llibertat, este dijous a les 22 hores.

sopar1