L´actualitat política havia deixat en un segon plànol la nostra tasca col·lectiva. Des de Compromís haviem continuat reunint-nos i reflexionant al voltant de les qüestions locals, però les eleccions del desembre i la Fira de Sant Sebastià demanaven pas. A hores d´ara és el moment en què podeu rebre notícies del treball que desenvolupem a la seu del carrer Llibertat.

A les últimes assemblees vam decidir atorgar una major importància a lecologisme. Les cimeres europees sobre el canvi climàtic són sempre decebedores i els qui, com nosaltres, volem situar el medi ambient en el centre del debat polític no podem esperar amb els braços creuats que els presidents i els ministres consensuen postures a favor de la seua protecció. És conegut leslògan “Pensa global, actua local”. I això és el que pensem fer, i ja hem encetat la nostra tasca.

firatotesNo és cap casualitat que aquesta edició de la Fira de Sant Sebastià fóra presentada com la fira ecològica i del comerç de proximitat. Aquest fet va ser un imperatiu de lassemblea que comunicàrem als nostres regidors.

Sembla que la Fira ha estat un èxit, per lafluència de públic i per la presència de càrrecs institucionals. El Conseller d´Economia Sostenible Rafa Climent, entre d´altres autoritats, han volgut acompanyar els nostres regidors i reconéixer el seu esforç i dedicació pel poble.

D´altra banda, nosaltres vam comunicar-los el nostre missatge: Compromís per Silla pretén que el nostre poble es converteisca en un referent pel que fa a la relació de la ciutadania amb lentorn. Als pròxims mesos podreu conéixer les noves idees i projectes que ens agradaria fer realitat a Silla, des de l´activisme ecologista i pensant en clau de present i de futur. Si voleu col·laborar ja sabeu on trobar-nos. Sou benvinguts. Si voleu un poble millor, compteu amb el nostres compromís.