Al plenari de dimarts 28 d’octubre el regidor de Compromís demanà públicament que s’investigue una factura de l’empresa EICO, propietat del empresari detès en l’operació Punica Alejandro Del Pedro per suposats serveis a l’Ajuntament de Silla

L’Empresari Alejandro Del Pedro, imputat en l’Operació Púnica,  facturà, en l’exercici 2010,  per valor de 20.000 euros a càrrec de l’ajuntament de Silla i en concepte de creació de la pàgina de facebook del consistori i formació. Des de Compromís per Silla dubten del serveis realitzats per a l’Ajuntament de Silla per l’empresa investigada en la trama corrupta dirigida per l’ex-secretari general del PP de Madrid. Per això, sol·liciten conèixer en detall el treball encomanat a l’empresari imputat. Ara per ara no tenen constància des del col·lectiu local que es fera cap treball en benefici de l’Ajuntament i, per això, ja han sol·licitat a les àrees respectives de l’ajuntament tota la informació. Assenyalar que en 2010, governava el PSOE i el trànsfuga del PP. 

Davant açò, el regidor Josep Melero, va exigir, en el plenari, una investigació al respecte per aclarir en quins termes es va fer eixa contractació i quins serveis havia de prestar i si es van dur a terme.

En tot cas, des de Compromís per Silla entenem que cal conèixer aquestes prestacions i que la creació d’una pàgina de facebook no justifica en absolut eixa factura amb uns imports tant elevats.