Les joventuts valencianistes plantejarem estratègia i canvi de càrrecs el 19 de juliol

Des del BLOC JOVE de Silla volem convidar tota la ciutadania menor de 31 anys a participar del nostre Congrés, on decidirem els principals punts d’actuació per promoure un canvi al País Valencià des de l’esquerra, l’ecologisme i el valencianisme.

Amb un atur juvenil en xifres alarmants, un cúmul de casos de corrupció als governs, un territori devastat, i la nostra cultura constantment atacada, reivindiquem espais que impulsen noves formes d’entendre la política, on siga la pròpia societat la que decideix per ella mateixa. És per això que el nostre Congrés està obert a tota persona jove del País Valencià, perquè el nostre esperit és sumar i col·laborar en el teixit social associatiu.

La trobada tindrà lloc a Tavernes de la Valldigna el 19 de juliol, amb una jornada plena de debat i activitats. A la nit, però, també hi haurà temps per a la festa, i anirem amb autobús al festival Gandia Sound.

Esperem que t’animes a vindre i entre tots i totes fem fora de les institucions el mal govern; el País Valencià necessita un canvi, i és amb el nostre esforç que ho farem possible.

Tota la informació la podeu trobar al web http://mescompromis.com/

549308_3402408411317_1121523633_n