El nostre regidor, Josep Melero, ens fa una breu crònica del Plenari.

 

Ahir 24 de juny, dia de Sant Joan, vam celebrar el Ple ordinari de juny, i la primera noticia és “nihil novum sub sole”, és a dir res nou baix el sol.

Es va donar compte de la liquidació del pressupost de 2013, que és el prorrogat de 2012, i lluny d’estridències val a dir que entre tots estem aconseguint estabilitzar el malalt, nosaltres en la part que ens correspon amb les propostes que férem al seu dia, hem aconseguit que l’Ajuntament passe d’una recaptació d’impostos del 65% al 92%, cosa que està facilitant la funció de govern.

També teníem damunt la taula un nou capítol del “lio de l’aigua”, però com que el lio ja varem avisar que va per a llarg finalment l’Alcalde va decidir deixar l’assumpte damunt la taula, nosaltres vam demanar diàleg amb l’empresa i que quan abans millor i de la millor manera possible es trenque el contracte i es torne a licitar, o millor encara, assumir públicament la gestió de l’aigua a Silla.

Finalment, no es va poder debatre una moció extemporània d’EU per demanar la República, l’alcalde la va posar l’última i no varem arribar, una pena per què haguera sigut curiós veure l’opinió dels presents; a la pròxima serà amb un poc de retard, però més val tard que mai.

Al torn de preguntes varem demanar que s’arregle la rotonda que hi ha a l’Avinguda de l’Albufera camí de Beniparrell, i diuen que ho miraran. Tot plegat un ple de tràmit, sense suc polític i així s’apaga a poc a poc la legislatura sense substància.