• Melero: “Si hem pagat de més que ens ho tornen, és cosa de justícia”

  • L’Ajuntament, empreses locals i particulars han de recuperar tot el que han pagat de més de manera irregular

Gràcies a la Moció presentada pel regidor de Compromís per Silla, Josep Melero, l’Ajuntament de Silla sol·licitarà la devolució de la quantia pagada de més sobre l’Impost sobre Vendes Minoristes de determinats Hidrocarburs, ara que el Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha emès una sentència en la qual declara l’impost contrari al dret comunitari. Esta proposta tan positiva de Compromís es va aprovar per unanimitat en el ple d’anit (dimarts 27 de maig de 2014).

De fet, la sentència permetria reclamar la devolució en el tram estatal de l’impost comprès entre el 27 de desembre del 2002 i el 31 de desembre del 2012, que és quan la llei va estar en vigor, i que permetria reintegrament de l’impost a empreses, organismes, entitats, societats, etc.

Per al regidor de Compromís per Silla Josep Melero, “la devolució de la quantia és del tot exigible, ja que la sentència és aplicable a tota Espanya i l’Estat té l’obligació de retornar integrament les quantitats a l’excés”.

Amb esta moció, Compromís torna a mostrar a la societat que treballem per tot allò que és de justícia a totes les institucions on estem a Silla, València, Madrid i, gràcies a tu, també a Europa.